چرا ؟ 1. همه تغذیه ها از یک نقطه گرفته میشود و مدیریت برق دوربینها راحت شده و نصب و عیب یابی سیستم براحتی انجام میشود. 2. هزینه cps بسیار کمتر از ups میباشد. 3. از نظر باتری cps به باتری کمتری نیاز دارد. مثلا با یک باتری 12 ولت -7امپر ، 16 عدد دوربین را حدود 5/1 ساعت روشن نگه میدارد.
مصرف کننده شما چیست ؟ کامپیوتر
برای هر عدد کامپیوتر و مانیتور lcd 300 وات در نظر بگیرید و ups را انتخاب کنید.
چند دقیقه روشن نگه دارد ؟
اگر در حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارید ، ups از نوع رومیزی با باتری داخلی انتخاب کنید.
اگر در حدود 1 ساعت تا چند ساعت نیاز دارید؟ ups از نوع باتری اکسترنال انتخاب کنید تا باتری های بیشتری در بیرون ups قرار بگیرد و زمان برق دهی شما بیشتر شود. یو پی اس های رومیزی offline میباشند. برای تعداد بیشتر و همچنین شرکتها و سرورها بهتر است از یو پی اس های online استفاده کنید.
آیا این پست برای شما مفید بود ؟
لطفا با کلیک کردن روی ستاره ها نظر خودتون رو ثبت کنید !
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2
تاکنون کسی رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید
این نوع یو پی اس ها باتری های زیادی ، معمولا بیش از 6 عدد نیاز دارند تا راه اندازی شوند.بنابر این از نظر تهیه باتری دارای هزینه اولیه زیادی میباشند. اما این مزیت را دارند که بعلن سری شدن باتری ها با هم،ولتاژ ورودی باتری بالا رفته و جریان کمتری برای راه اندازی نیاز داشته باشند.اما جای نگرانی نیست…
یو پی اس انلاین 3000
توان جریان دهی هر باتری 42 امپر ساعت
یو پی اس افلاین 3000
توان جریان دهی هر باتری 28 امپر ساعت
این دو سیستم از نظر زمان بک اپ دهی با بار مشابه تقریبا یکسان عمل میکنند.
زیرا در سیستم افلاین تعداد باتری ها کم ولی جریان باتری ها زیاد و در سیستم انلاین تعداد باتری ها زیاد ولی جریان باتری ها کم میباشند. اگر قیمت باتری ها را باتوجه به جریان انها مقدار ثابتی در نظر بگیریم .{قیمت هر امپر ساعت} این دو سیستم دارای هزینه تهیه باتری یکسانی میباشند.
آیا این پست برای شما مفید بود ؟
لطفا با کلیک کردن روی ستاره ها نظر خودتون رو ثبت کنید !
میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد آرا: 2
تاکنون کسی رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید
منبع تغذیه بدون وقفه دستگاهی متنشکل از قطعات حالت جامد , که بین منبع برق ورودی و بار وصل شده و از بروز اختلالات برق ورودی از جمله قطع کامل آن جلوگیری می کند. در واقع ترکیبی از مبدلها , کلیدها و ذخیره کننده انرژی (باتری) است . که سیستم قدرتی را برای حفظ و نگهداری پیوستگی توان بار در حاتی که نقصی در توان ورودی پیش آید , تشکیل می دهد.
UPS OFF-LINE
UPS با موج مربعی (شبه سینوسی – سینوسی)
این سری دستگاهها تا زمانیکه برق شهر برقرار باشد بارمصرفی را از برق شبکه اصلی (تغذیه ) AC به DC میکنند و در همین زمان اینورتر یا مبدل خاموش میباشد . وزمانی که برق شبکه قطع شود . جهت جایگزین نمودن و تامین برق مصرفی بالا ، توسط سوئیچ، برق مصرفی ازاینورتر تامین خواهد شد. در حقیقت این سری دستگاهها دارای زمان سوئیچ 4تا 8میلی ثانیه میباشد.که بستگی به بار مصرفی و رله سوئیچ دارد. و جهت فیلتر کردن اغتشاشات از AVR micro controllers البته در این مدل جهت تثبیت ولتاژ برق شهری از ایزولاتورها یا فیلترها ی ویژه استفاده میشود.
UPS Line interactive(شبه سینوسی یا سینوسی كامل)
این سری UPS ها،اصلاح شدهء سری OFFLINE میباشند . ودر حالت عادی برق مصرفی را از طریق یك فیلتر الكترونیكی ورودی ویك اتو ترانس در خروجی تامین میكند. از آنجا كه منابع تغذیه كامپیوترها و همچنین بسیاری از دستگاهها ،تغییرات بالاتر از 15% را نمیتوانند تحمل كنند.این دستگاهها در چنین حالتی به كمك اتو ترانس روی سطح ولتاژ مورد نیاز بالاتر یا پایین تر جهت جبران ولتاژ سوئیچ می كنند. (BOOST&BUCK) یعنی اگر ولتاژ خیلی كم شود ترانس به مدBOOST سوئیچ میكند ولی اگر ولتاژخیلی زیاد شود به مد BUCK سوئیچ میكند.
ON-LINE(موج سینوسی کامل)
جدیدترین تکنولوژی در این سری دستگاهها Double Conversion می باشداین سری بصورتی طراحی شده است که برق شبکه شهری را بصورت DC به AC مستقیم به بار مصرفی هدایت نمی کند ، بلکه ابتدا برق شهر راازحالت AC به DC (یکسوساز) تبدیل می كند و سپس ورودی یكسو شده را به 220ولت(برق شهر) تبدیل میكند. با این عملکرد در حقیقت هچگونه اغتشاش موجود در شبکهء شهری به سمت بار منتقل نمی گردد. هنگام قطع برق توسط اینورتر برق مصرفی از باتریها تامین می شود. و مدت زمان سوئیچ در این سری دستگاهها صفر ثانیه میباشد . موارد استفادهء این دستگاه در جائی است که اختلال برق شبکهء سراسری بیش از حد کنترل، جهت فیلتر نمودن ویا زمان سوئیچ برای بار مصرفی حساسیت ایجاد مینماید .
آیا این پست برای شما مفید بود ؟
لطفا با کلیک کردن روی ستاره ها نظر خودتون رو ثبت کنید !
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1
تاکنون کسی رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید